Permohonan Jawatan Kosong SPA Terkini

 Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia sebagaimana berikut:-

jawatan kosong spa november

MAKLUMAT PERMOHONAN

 • Nama Majikan : Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia
 • Penempatan : Pelbagai Kementerian & Jabatan
 • Kelayakan : Diploma & Ijazah
 • Tarikh Tutup Permohonan : 09 November 2022 - 15 November 2022

JAWATAN

 1. Pegawai Penyelidik Gred Q41
 2. Penolong Pegawai Perubatan Gred U41
 3. Penolong Pegawai Pertahanan Awam Gred KP29
 4. Penolong Pegawai Penerangan Gred S29
 5. Penolong Pegawai Alam Sekitar Gred C29

Syarat Asas Permohonan 

 • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

 • Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
 • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Teruskan Membaca

1 comment... add one now

AnonymousAnonymous 3 December 2022 at 06:55
One of the coolest issues about 3D printed prosthesis is that they will create customized fits for the patient and likewise a a lot lower value. Instead of creating static designs which are be} “one measurement fits all”, 3D print provides firms the opportunity to create merchandise which are be} affordable and customized. What would have value plenty of money to create is now more accessible thanks to 3D printed prostheses. Maintaining the familiar plywood aesthetic, the Series 1 printer provides up a 9 x high precision machining 9 x 9-inch construct volume and standard resolutions as thin as 100 microns, utilizing the usual software.