Jawatan Kosong Terkini 2019 Jabatan Perpaduan Negara dan Intergrasi Nasional - Kelayakan SPM/Diploma

Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila klik pada pautan yang telah disediakan dibawah.

jawatan kosong terkini JPNIN

MAKLUMAT JAWATAN:
1. GURU TABIKA PERPADUAN S29

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan yang boleh diperolehi di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Negeri Terengganu atau boleh dimuat turun melalui pautan yang telah disediakan dibawah.

Borang Permohonan lengkap hendaklah disertakan gambar terkini (berukuran passport)salinan Mykadsalinan sijil kelahiransalinan kelulusan akademiksalinan sijil berhenti sekolah serta dokumen-dokumen sokongan yang mana berkaitan hendaklah DIPERAKUI SAH oleh Pegawai Kerajaan yang menjawat jawatan Kumpulan ‘A’ atau gred 41 ke atas.

Borang permohonan perlu dihantar ke alamat seperti di berikut :

PENGARAH
JABATAN PERPADUAN NEGARA DAN INTEGRASI NASIONAL
NEGERI TERENGGANU
NO 22, TINGKAT 1,2, & 3, PUSAT NIAGA PAYA KELADI
20100, KUALA TERENGGANU

TERENGGANU DARUL IMAN

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 19 MEI 2018 

IKLAN KEKOSONGAN
BORANG PERMOHONAN
Teruskan Membaca

0 comment... add one now