Jawatan Kosong Terkini di Maktab Koperasi Malaysia ( MKM )

Jawatan Kosong 2019 di Maktab Koperasi Malaysia ( MKM ). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

MAKTAM KOPERASI MALAYSIA

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Perhubungan Awam Gred S48
2. Pegawai Latihan Gred E41
3. Pegawai Tadbir Gred N41
4. Pembantu Operasi Gred N11

Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (ONLINE) di pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu. Kepada yang berminat juga boleh memuat turun borang di pautan yang disediakan dibawah. Borang permohonan yang telah siap perlu dikepilkan bersama sijil - sijil berkaitan yang telah disahkan boleh di hantar kepada alamat email yang diberikan didalam iklan jawatan kosong dibawah. Untuk maklumat lanjut mengenai jawatan kosong ini, sila klik pautan link iklan permohonan yang disediakan.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 11 MAC 2019 
Teruskan Membaca

0 comment... add one now