Jawatan Kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan Gred N11 Negeri Kedah

Jawatan Kosong Terkini Penolong Guru Tabika Perpaduan Negeri Kedah. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lanjut dibawah.

jawatan kosong guru tadika perpaduan

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Guru Tabika Perpaduan Gred N11

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan (LNTK/JPNIN.Pin.2006) Lampiran A yang boleh didapati di mana-mana Pejabat di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri dan semua Daerah yang berdekatan.

Borang Permohonan lengkap berserta dengan gambar berukuran passport dan dikepilkan Salinan Sijil Kelahiran & Kad Pengenalan, Salinan Lesen Memandu, Sijil-Sijil Kelulusan, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil lain yang berkaitan serta hendaklah diperakui sah dan dihantar sebanyak 2 salinan (borang & sijil) kepada :

Pengarah
Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional
Negeri Kedah Darul Aman
Aras 3, Zon B, Wisma Persekutuan
Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
06550 Alor Setar
Kedah Darul Aman

(u.p. Unit Perkhidmatan)

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 14 November 2018 

Iklan Kekosongan