Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN)

Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional (JPNIN). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lanjut dibawah.

jawatan kosong jpnin

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Guru Tadika Perpaduan Gred S29
2. Penolong Guru Tadika Perpaduan Gred S11

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan yang boleh diperolehi di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur atau boleh diperolehi melalui pautan yang telah disediakan dibawah.

Borang Permohonan berserta gambar terkini (berukuran passport) yang tidak dikembalikan dan salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil Kelulusan Akademik, Sijil Berhenti Sekolah, Salinan Lesen Memandu sebagai dokumen tambahan serta dokumen sokongan yang berkaitan yang telah disahkan dan dihantar ke alamat seperti berikut :-

Pengarah
Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Jabatan Perdana Menteri
Tingkat 27, Menara TH Selborn
No.153, Jalan Tun Razak
50400 Kuala Lumpur

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Teruskan Membaca

0 comment... add one now