Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS)

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Bandaraya Alor Setar. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong majlis bandaraya alor setar

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Penguat Kuasa Gred KP41
2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
3. Juruteknik Komputer Gred FT19
4. Pembantu Kemahiran Gred H19
5. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19

Pemohon hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan Majlis Bandaraya Alor Setar yang boleh didapati dengan memuat turun melalui pautan yang telah disediakan dibawah.

Borang permohonan jawatan yang lengkap diisi beserta dengan salinan dokumen yang dikehendaki hendaklah disertakan dengan Kiriman Wang / Wang Pos bernilai RM 7.00 atas nama Majlis Bandaraya Alor Setar dan dihantar menggunakan sampul surat berukuran 10cm x 23cm ke alamat:

DATUK BANDAR
MAJLIS BANDARAYA ALOR SETAR
JALAN KOLAM AIR, 05675 ALOR SETAR, KEDAH

Sila nyatakan nama jawatan dan gred yang hendak dipohon di sebelah kiri atas pada sampul surat permohonan berkenaan dan semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan dokumen seperti berikut :

1. Gambar berukuran pasport
2. Kad pengenalan 
3. Sijil kelahiran 
4. Sijil-sijil persekolahan 
5. Kelulusan akademik 
6. Transkrip keputusan peperiksaan 
7. Lain-lain dokumen sokongan 

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 26 SEPTEMBER 2018 
Teruskan Membaca

0 comment... add one now