Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Kuala Terengganu (MBKT)

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Bandaraya Kuala Terengganu. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan untuk mengisi kekosongan jawatan di MBKT seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong majlis bandaraya kuala terengganu

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 ( 5 jawatan )
2. Pembantu Kesihatan Awam Gred U19 (20 jawatan )
3. Pembantu Tadbir Kewangan Gred W19( 4 jawatan )
4. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19 (29 jawatan)

Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian melalui pautan yang telah disediakan dibawah.

Bagi pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah membuat permohonan secara atas talian. Sila cetak borang permohonan daripada sistem tersebut dan hantar melalui ketua jabatan dengan mengemukakan salinan kenyataan perkhidmatan yang terkini serta salinan Laporan Penilaian Prestasi bagi tiga (3) tahun berturut-turut dan dihantar ke alamat berikut: 

DATUK BANDAR
MAJLIS BANDARAYA KUALA TERENGGANU
Tingkat 4 - 8, Menara PMINT
No. 88, Jalan Sultan Ismail
20200 Kuala Terengganu
(u.p. : Jabatan Khidmat Pengurusan)


Sekiranya mempunyai kemusykilan tentang permohonan, boleh terus menghubungi Bahagian Pentadbiran dan Sumber Manusia, MBKT di talian no 09-627128709-6271117 atau 09-6271107.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 01 OKTOBER 2018 
Teruskan Membaca

0 comment... add one now