Jawatan Kosong di Yayasan Islam Negeri Kedah

Jawatan Kosong 2018 di Yayasan Islam Negeri Kedah. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong yayasan islam negeri kedah

MAKLUMAT JAWATAN

JAWATAN :
1. Akauntan Gred WA41

Surat permohonan yang lengkap hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan perakuan beranak, sijil berhenti sekolah, dan salinan dokumen-dokumen lain yang disahkan. Tandatangan pengesahan salinan sijil/dokumen hendaklah dilengkapi dengan cop nama dan jawatannya. Semua salinan sijil/dokumen hendaklah bersaiz A4.

Surat permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 23cm x 31cm dan disudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon. Semua permohonan hendaklah disampaikan kepada:

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF,
YAYASAN ISLAM NEGERI KEDAH,
56A, JALAN TELOK WANJAH,
05200 ALOR SETAR,
KEDAH DARUL AMAN

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2018 

BORANG PERMOHONAN 
Teruskan Membaca

0 comment... add one now