Jawatan Kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) - Kelayakan SPM/Diploma/Ijazah

Jawatan Kosong 2018 di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong dbkl

MAKLUMAT JAWATAN

JAWATAN :
1. Jurutera (Awam) Gred J41
2. Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J41
3. Penolong Pegawai Perancangan Bandar dan Desa Gred JA29
4. Penolong Juruukur Gred JA29
5. Juruteknik Komputer Gred FT19
6. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19

Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong ini boleh didapati dengan melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ONLINE SAHAJA dengan menggunakan Sistem ePengambilan DBKL yang telah disediakan dibawah.

Pemohon-pemohon yang mempunyai Ijazah, Diploma, Sijil-Sijil dari Institusi Pengajian Tinggi Swasta dan luar negara hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web https://app.mohe.gov.my/iktiraf/semakan.php atau http://www2.mqa.gov.my/mqr/

Pemohon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Ijazah, Diploma, Sijil-Sijil atau resume sehingga dihubungi untuk temu duga.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 30 JULAI 2018 

IKLAN KEKOSONGAN
Teruskan Membaca

0 comment... add one now