Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu - Kelayakan Minimum SPM

Jawatan Kosong 2018 di Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong kada

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pembantu Akauntan Gred W19

Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang LKPK 1. Borang permohonan boleh diperolehi dengan memuat turun daripada pautan dibawah.

Borang yang lengkap diisi hendaklah dihantar dan disertakan bersama-sama salinan Kad Pengenalan, Sijil kelahiran, Sijil-sijil Persekolahan, Sijil Berhenti Sekolah, Sijil-sijil lain berkaitan yang telah disahkan sebelum atau pada 8 Ogos 2018 . Permohonan yang lewat diterima tidak akan dipertimbangkan.

Semua permohonan hendaklah ditulis jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat permohonan dan hendaklah dihantar ke alamat:- 

Pengurus Besar
Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu
Peti Surat 127
Jalan Dato Lundang
15710 Kota Bharu, Kelantan

(U/P: Pengarah Bahagian Pengurusan)

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN : 08 OGOS 2018 
LOKASI : KELANTAN

Teruskan Membaca

0 comment... add one now