Jawatan Kosong Parlimen Malaysia - Kelayakan Minimum SPM

Jawatan Kosong 2018 di Parlimen Malaysia. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong 2018 parlimen malaysia

MAKLUMAT PERMOHONAN

Jawatan
1. Pegawai Penerbitan Gred N41 
2. Pekerja Sambilan Harian Gred N19

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan yang boleh dimuat turun secara online melalui pautan yang disedikan dibawah.

Borang permohonan yang lengkap hendaklah disertakan gambar terkini berukuran passport (tidak dikembalikan), resume, salinan MyKad, salinan sijil kelahiran, salinan kelulusan akademik, salinan sijil berhenti sekolah dan lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan. Semua salinan dokumen tersebut hendaklah ditandatangani dan diperakui sah oleh Pegawai Kerajaan dari Kumpulan Pengurusan dan Profesional (Gred 41 ke atas).

Permohonan hendaklah dihantar ke alamat:-

KETUA PENTADBIR
PARLIMEN MALAYSIA
BANGUNAN PARLIMEN
JALAN PARLIMEN
50680 KUALA LUMPUR

(u.p.: Seksyen Pengurusan Sumber Manusia Dan Inovasi)

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 28 MEI 2018
Teruskan Membaca

0 comment... add one now