Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Sabah - Terbuka SPM/Diploma/Ijazah

Jawatan Kosong 2018 di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong kerajaan negeri sabah

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Juruukur Bahan
2. Pegawai Penilaian
3. Penolong Akauntan
4. Pembantu Tadbir Kewangan
5. Juruteknik Komputer
6. Pembantu Kemahiran

Permohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan melayari Laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah atau melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Kemudahan untuk memohon secara online ini ada disediakan secara percuma di pejabat.

Urus Setia
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah
Tingkat 3, Blok B, Wisma MUIS
Peti Surat 10998
88811 KOTA KINABALU

Salinan sijil - sijil Asal (sijil kelahiran / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan) dan disyaratkan dalam iklan ini perlu dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 08 MEI 2018
Teruskan Membaca

1 comment... add one now

Unknown Unknown 15 August 2018 at 12:04
SAYa Zanius Liuding mohon kepada tuan/puan untUK member SAYA pluang untuk menjawat jawatan kerejaan.. Kelayakan SAYA hanya SPM..