Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah - 53 Kekosongan jawatan di Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak

Jawatan Kosong 2018 Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong kerajaan 2018

Mini Rural Transformation Center (RTC) berfungsi sebagai platform pusat informasi dan one stop centre kepada penduduk kampung yang memerlukan bantuan untuk mendapatkan maklumat berkaitan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Kerajaan seperti Pusat Transformasi Luar Bandar (RTC) serta Pusat Transformasi Bandar (UTC). Pengurus Mini RTC perlu membantu menyelaras program/aktiviti yang memperkasakan sosio ekonomi penduduk kampung, merapatkan jurang digital serta memberi kerjasama kepada JKKK/JKKKP dan Agensi Kerajaan untuk menjalankan aktiviti kemasyarakatan di kawasan Mini RTC.

MAKLUMAT JAWATAN

JAWATAN :
1. Pengurus Mini RTC Gred N19

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui sistem E-JAWATAN KEDA yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 29 APRIL 2018 

IKLAN KEKOSONGAN
MOHON ONLINE
Teruskan Membaca

0 comment... add one now