Jawatan Kosong FAMA - Gaji RM1,000.00 + Elaun RM325.00

Jawatan Kosong FAMA 2018. Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) mempelawa semua Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan seperti di lampiran yang disertakan. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.


MAKLUMAT PERMOHONAN
Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk berkhidmat di FAMA bagi jawatan seperti berikut : 

JAWATAN :
1. Pemandu - Gred K3

Permohonan hendaklah dikemukakan dengan menggunakan borang FAMA 1-08p. Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Sijil-sijil persekolahanKad PengenalanSijil Kelahiran yang telah disahkan dan lain-lain keterangan kelayakan yang disyaratkan. Semua permohonan hendaklah dinyatakan jawatan yang dipohon di sebelah kiri atas sampul surat.

Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

Cawangan Pengurusan Sumber Manusia
Ibu Pejabat FAMA
Bangunan FAMA Point
Lot 17304, Jalan Persiaran 1
Bandar Baru Selayang
68100 Batu Caves
Selangor

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 09 MEI 2018 
Teruskan Membaca

1 comment... add one now

Unknown Unknown 30 April 2018 at 02:49
salam....boleh mesej saya..saya i oku pendengaran...boleh join kerja x.
no saya 0196251877 whatsap..harap boleh tolong utk saya sekali