Jawatan Kosong 2018 FAMA - Kelayakan PMR

Jawatan Kosong 2018 di FAMA. Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) mempelawa semua Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan seperti di lampiran yang disertakan. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong 2018 fama

MAKLUMAT PERMOHONAN
Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk berkhidmat di FAMA bagi jawatan seperti berikut : 

JAWATAN :
1. Pekerja AM - Gred K3

Permohonan hendaklah dikemukakan dengan menggunakan borang FAMA 1-08p. Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Sijil-sijil persekolahan, Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran yang telah disahkan dan lain-lain keterangan kelayakan yang disyaratkan. Semua permohonan hendaklah dinyatakan jawatan yang dipohon di sebelah kiri atas sampul surat.

Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

Cawangan Pengurusan Sumber Manusia
Ibu Pejabat FAMA
Bangunan FAMA Point
Lot 17304, Jalan Persiaran 1
Bandar Baru Selayang
68100 Batu Caves
Selangor

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 23 APRIL 2018 
Teruskan Membaca

0 comment... add one now