Jawatan Kosong 2018 Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah - Gaji Bermula RM2,529.00 - RM9,643.00

Jawatan Kosong 2018 di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong 2018 suruhanjaya perkhidmatan awam negeri sabah

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Jurutera Gred JA41

Permohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan melayari Laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah atau melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Kemudahan untuk memohon secara online ini ada disediakan secara percuma di pejabat.

Urus Setia
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah
Tingkat 3, Blok B, Wisma MUIS
Peti Surat 10998
88811 KOTA KINABALU

Salinan sijil - sijil Asal (sijil kelahiran / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan) dan disyaratkan dalam iklan ini perlu dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 21 MAC 2018
Teruskan Membaca

0 comment... add one now