Jawatan Kosong 2018 FINAS - Kelayakan Minimum PMR

Jawatan Kosong Kerajaan 2018 di FINAS. Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong 2018 finas

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Akauntan WA52
2. Penjaga Elektrik J22
3. Penerbit Rancangan B51/B52
4. Penerbit Rancangan B41
5. Penerbit Rancangan B29
6. Pereka B29
7. Pembantu Tadbir (P/O) N19
8. Pembantu Setiausaha Pejabat N19
9. Pemandu Kenderaan H11
10. Pembantu Operasi N11
11. Pembantu Tadbir (Kewangan)

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang PKFNM 1/96 (bagi jawatan gred lantikan dan jawatan kontrak) yang boleh dimuat turun secara online beserta skim perkhidmatan dan syarat lantikan di pautan yang telah disediakan dibawah.

Pegawai yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dengan menyertakan salinan Laporan Penilaian Prestasi terkini dan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini serta Laporan Pengisytiharan Harta.

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan ‘resume’ dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan Sijil Kelahiran, salinan Kad Pengenalan, salinan Sijil Persekolahan dan kelulusan serta dokumen-dokumen lain yang berkaitan. Semua salinan dokumen mesti disahkan.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dengan menulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul surat dengan HURUF BESAR dan dialamatkan kepada :

Ketua Pengarah
Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia
Kompleks Studio Merdeka, Jalan Hulu Kelang
68000 Ampang, Selangor
(u.p: Unit Pengurusan Sumber Manusia)

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 09 MAC 2018
Teruskan Membaca

0 comment... add one now