JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2017 DI LEMBAGA PEMBANGUNAN INDUSTRI PEMBINAAN MALAYSIA (CIDB) - GAJI RM2,080.0 - RM9,546.0

Jawatan kosong kerajaan terkini 2017 di Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia CIDBWarganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah.

jawatan kosong cidb

MAKLUMAT PERMOHONAN
JAWATAN : 
1. Pengurus J/N41

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dalam jawatan berikut:

iklan jawatan kosong cidb

iklan jawatan kosong cidb

Kepada calon yang berminat, anda boleh email resume beserta sijil-sijil yang berkaitan ke azrin@cidb.gov.my atau mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume / curriculum vitae) mengenai kelayakan dan pengalaman ke:

CIDB Negeri Selangor 
Tingkat 5, Bangunan Wisma PKPS 
Persiaran Perbandaran, Seksyen 14 
40675 Shah Alam 
(u.p Ir. Sharifudin B. Che Omar) 

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 18 JULAI 2017 
LOKASI : SELANGOR
Teruskan Membaca

0 comment... add one now