JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2017 DI PUSAT PERMATA PINTAR NEGARA UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM) - BARU DIBUKA

Jawatan kosong terkini 2017 sebagai Tenaga Pengajar di Pusat Permata Pintar Negara Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk memohon jawatan di Pusat Permata Pintar Negara Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagaimana berikut:- 

jawatan kosong pusat permata pintar negara ukm

MAKLUMAT PERMOHONAN

Pusat PERMATApintar™ Negara, Universiti Kebangsaan Malaysia akan mengadakan Program Perkhemahan Cuti Sekolah Sesi Disember (PPCS 2017) pada 27 November 2017 sehingga 22 Disember 2017. Berikut adalah jawatan dan kursus yang mempunyai kekosongan jawatan : 

JAWATAN : 
1. Instruktor
2. Pembantu Pengajar

Calon yang berminat boleh menghantar resume / CV / Sijil – sijil berkaitan yang lengkap ke email pcspermata@gmail.com (subject : Memohon Jawatan PPCS 2017)

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 8 JULAI 2017 
LOKASI : PELBAGAI NEGERI

Teruskan Membaca

0 comment... add one now