JAWATAN KOSONG 2017 UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) - PELBAGAI JAWATAN/TETAP

Jawatan kosong terkini 2017 di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong upsi

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Kebudayaan B41
2. Penolong Pegawai Tadbir N29
3. Penolong Pegawai Pertanian G29
4. Pereka B20
5. Pembantu Awam H11

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online UPSI melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.


Permohonan secara online ini hendaklah diisi dengan lengkap. Permohonan online yang tidak lengkap akan ditolak. Permohonan juga perlu dihantar / dipos bersama-sama sijil berkaitan ke UPSI, permohonan yang tidak dihantar / dipos ke UPSI akan ditolak.

Untuk jawatan bukan akademik perlu mengisi borang dengan lengkap:

1. Cetak CV lengkap dan lekatkan gambar
2. Lampirkan salinan-salinan keputusan SPM/ Sijil/ Diploma/ Ijazah/ Sijil-sijil Kokurikulum dan sebagainya yang berkaitan (yang telah disahkan). 

Sila hantarkan permohonan ke alamat :

Unit Perjawatan
Bahagian Sumber Manusia
Universiti Pendidikan Sultan Idris
35900 Tanjong Malim, Perak

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 22 JUN 2017 
LOKASI : PERAK

Teruskan Membaca

0 comment... add one now