JAWATAN KOSONG TERKINI 2017 DI PERBADANAN MUZIUM NEGERI PAHANG - KELAYAKAN SPM/GAJI RM1,352.0 - RM4,003.0

Jawatan kosong terkini 2017 di Perbadanan Muzium Negeri PahangPermohonan adalah dipelawa daripada Rakyat Negeri Pahang Darul Makmur yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Muzium Negeri PahangJika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong negeri pahang

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
2. JENIS SKIM PERKHIDMATAN : PELAKSANA
3. KLASIFIKASI PERKHIDMATAN : PENTADBIRAN DAN SOKONGAN (N) 
4. GAJI MINIMUM : RM 1,352.00 - GAJI MAKSIMUM : RM 4,003.00
5. TARAF JAWATAN : TETAP

Semua permohonan hendaklah menggunakan borang yang boleh dibeli daripada Bahagian Pentadbiran Perbadanan Muzium Negeri Pahang, Pekan dengan menyertakan kiriman wang pos bernilai RM5.00 dan sampul surat berukuran 23sm x 10sm beralamat sendiri dan bersetem RM0.60 atau datang sendiri di alamat seperti di bawah.

PENGARAH 
PERBADANAN MUZIUM NEGERI PAHANG
JALAN SULTAN AHMAD
26600 PEKAN
PAHANG DARUL MAKMUR

Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Sijil Lahir, Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah dan semua sijil-sijil kelayakan yang telah disahkan seperti yang disyaratkan termasuk sekeping sampul surat berukuran 24sm x 11sm beralamat sendiri dan dilekatkan setem RM0.60 serta hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon disudut atas sebelah kiri sampul surat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 9 JUN 2017 
LOKASI : PAHANG