JAWATAN KOSONG TERKINI JABATAN KEHAKIMAN SYARIAH NEGERI SARAWAK - PELBAGAI JAWATAN

Jawatan kosong kerajaan terkini 2017 di Jabatan Kehakiman Syariah Sarawak. Jabatan Kehakiman Syariah Negeri Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

jawatan kosong negeri sarawak

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Syariah LS41
2. Penolong Pegawai Syariah LS29

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui Sistem Permohonan Kerja Atas Talian, e-Recruitment Sarawak yang telah disediakan. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun e-Recruitment Sarawak terlebih dahulu. Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 16 JUN 2017 
LOKASI : SARAWAK

0 comment... add one now