IKLAN JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH KUALA SELANGOR (MDKS) - MINIMUM PMR/GAJI RM1,216.00 - RM5,701.00++

Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.

jawatan kosong mdks

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Jurutera (Awam) JA29 
2. Penolong Jurutera (Mekanikal) JA29
3. Penolong Juruukur Bahan JA29
4. Penolong Arkitek Landskap JA29
5. Penolong Pegawai Tadbir N29
6. Pembantu Tadbir P/O N19
7. Pembantu Penguatkuasa KP19
8. Pembantu Kesihatan Awam U19
9. Pembantu Operasi N11
10. Pemandu Kenderaan H11

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui sistem permohonan e-Mohon Jawatan yang telah disediakan. Untuk pemohon kali pertama, perlu berdaftar sebagai pemohon di dalam portal sekiranya anda ingin memohon jawatan kekosongan yang terpapar. Sekiranya anda merupakan pemohon yang telah berdaftar, sila Log Masuk ke dalam sistem. Pendaftaran sebagai pemohon berdaftar hanya perlu dilakukan sekali sahaja. Manakala permohonan perlu dilakukan mengikut kekosongan yang ditawarkan menggunakan akaun pemohon berdaftar. 

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 25 APRIL 2017 
LOKASI : SELANGOR

Teruskan Membaca

0 comment... add one now