Jawatan Kosong Terkini 2019 di Dream Jobs Sdn Bhd
Jawatan Kosong 2019 Dream Job Sdn BhdWarganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila baca maklumat lebih lanjut dibawah.


MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Production Operator - RM1,300.0 - RM2,500.0 - Mohon Online
2. Production Operator - RM1,300.0 - RM2,500.0 - Mohon Online
3. Factory Operator - RM2,000.0 - RM2,300.0 - Mohon Online
4. Electronics Factory Operator - RM2,000.0 - RM2,600.0 - Mohon Online


Syarat asas permohonan:

Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
Pemohon mestilah berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon:

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Mohon Online yang telah disediakan. Untuk pemohon kali pertama, sila mendaftar akaun Maukerja terlebih dahulu. Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.


Langgan Updates Jawatan Kosong Terkini ke Email Anda (FREE):

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini 2019 di Dream Jobs Sdn Bhd"

Post a Comment