Jawatan Kosong Terkini 2018 Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) - Kelayakan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
Jawatan Kosong Terkini 2018 di Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM). Warganegara Malaysia yang berkelayakan digalakkan memohon jawatan kosong seperti berikut. Jika anda berminat, sila klik pada pautan MOHON ONLINE yang disediakan dibawah.

jawatan kosong yayasan dakwah islamiah malaysia

MAKLUMAT JAWATAN:
1. Penolong Eksekutif

Permohonan Jawatan
Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh diperoleh melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Semua borang permohonan hendaklah disertakan dengan resume, gambar terkini berukuran pasport, kad pengenalan, sijil-sijil akademik dan persekolahan yang telah disahkan daripada salinan asal.


Permohonan hendaklah di alamatkan kepada:

Yang Dipertua
Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM)
Aras 4, Blok D
Kompleks Islam Putrajaya
No. 3, Jalan Tun Razak
Presint 3
62100 Putrajaya

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH TUTUP : 16 JANUARI 2018 
LOKASI : PUTRAJAYA

IKLAN KEKOSONGAN

Langgan Updates Jawatan Kosong Terkini ke Email Anda (FREE):

1 Response to "Jawatan Kosong Terkini 2018 Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) - Kelayakan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)"

  1. Awalnya saya hanya mencoba mengikuti program pesugihan akibat adanya hutang yang sangat banyak,dan akhirnya saya mencari jalan pintas meskipun itu dilarang agama,apa boleh buat dengan kondisi keuangan,dan akhirnya saya menemukan seorang dukun yang bisa membantu,saya di kasi pesugihan dana gaib tanpa tumbal sebesar 900juta .alhamdulillah dengan seisin gusti allah dengan lantaran MBAH SARO PATI saya dapat mengubah hidup yang jauh lebih baik dari sebelumnya,berkat bantuan MBAH SARO PATI dengan waktu yang singkat,saya sudah membuktikan namanya keajaiban satu hari bisa merubah hidup,bagi saudarah bisa membuktikan sendiri,silahkan hubungi MBAH SARO PATI di no 0823-9943-8557 & +62 82-399-438-557 yang penting anda yakin dan percaya,dan jangan samakan dengan dukun yang lainnya,bantuan MBAH SARO PATI tidak ada epek samping aman tanpa tumbal,dan meman tidak ada duanya,wassalam

    ReplyDelete