JAWATAN KOSONG INSTITUT PENYELIDIKAN TANAH GAMBUT SARAWAK - PELBAGAI JAWATAN/BARU DIBUKA
Jawatan kosong kerajaan terkini 2017 di Institut Penyelidikan Tanah Gambut Tropika Sarawak. Institut Penyelidikan Tanah Gambut Tropika Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

jawatan kosong kerajaan negeri sarawak

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Penyelidik Q41
2. Penolong Pegawai Penyelidik Q29
3. Pembantu Penyelidik Q19
4. Pembantu Operasi N11
5. Pembantu Awam H11

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui Sistem Permohonan Kerja Atas Talian, e-Recruitment Sarawak yang telah disediakan. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun e-Recruitment Sarawak terlebih dahulu. Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH JAWATAN DITUTUP : 16 JUN 2017 
LOKASI : SARAWAK


Langgan Updates Jawatan Kosong Terkini ke Email Anda (FREE):

1 Response to "JAWATAN KOSONG INSTITUT PENYELIDIKAN TANAH GAMBUT SARAWAK - PELBAGAI JAWATAN/BARU DIBUKA"

  1. I've heard good things about this institut esthederm product! Going on my wish ♥ list now.

    ReplyDelete